Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) 10 Bin Lira Değerindeki Gelinlikler 300 Lira

Bursa’da faaliyet gösteren Uludağ Soroptimist Kulübü, fiyatları 10 bin TL’yi bulan dünyaca ünlü markaların sıfır gelinliklerini burslu öğrencilere gelir sağlamak amacıyla 300 TL’den satışa sunuyor.Bursa’nın Nilüfer ilçesinde hizmet...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) 10 Bin Lira Değerindeki Gelinlikler 300 Lira
Bursa’da faaliyet gösteren Uludağ Soroptimist Kulübü, fiyatları 10 bin TL’yi bulan dünyaca ünlü markaların sıfır gelinliklerini burslu öğrencilere gelir sağlamak amacıyla 300 TL’den satışa sunuyor.
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde hizmet veren ve burslu öğrencilere gelir sağlamayı hedefleyen Uludağ Soroptimist Kulübü, giyim ve ev eşyası gibi ürünleri bedelsiz alarak ucuza satıyor. 26 yıldır Bursa’da hizmet veren dernekte yer alan ürünler, ayda bir gün satışa sunuluyor. Nişantaşı’nda yer alan ve kapanırken derneğe bağışlanan, değeri 8-10 bin TL arasında değişen 34 adet gelinlik de 300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.
"ELDE EDİLEN GELİRLE KURSLAR AÇIYORUZ"
Dernek Başkanı Ayşe Sazcılar, İHA’ya yaptığı açıklamada, "26 yıldır Bursa’da hizmet veren Uludağ Soroptimist Kulübü, Bursa Soroptimist Kulübü’nden sonra açılmış bir dernek. Biz burada genç kızlarımıza ve burslu öğrencilerimize gelir sağlamak amacıyla burada çalışmalar yapıyoruz. Satışlarımız tamamen onlar yönelik. Nilüfer Belediyesi ile bir protokolümüz var. Bu protokol gereği de buradan elde ettiğimiz gelirle kurslar açıyoruz ve kursların finansmanını sağlıyoruz. Burada giyim, ev eşyası gibi her türlü ikinci eli bedelsiz alıyoruz. Çok az bedellerle satıyoruz. Bunlarla geri dönüşüm sağlıyoruz. Dernekler izniyle ayda bir gün açık bulunuyoruz. Çevre de bizi öğrendi. Ayda bir gün geliyorlar. Onların katkılarıyla bu işi 10 yıldır devam ettiriyoruz. Her ayın ilk Çarşamba günü açık oluyoruz. İkinci el ya da çok az kullanılmış eşya alıyoruz" dedi.
İkinci Başkan Feyza Açıkgöz ise, "Mağazamızda ikinci el giysi ve ev eşyaları satıyoruz. Bu arada bize çok önemli bir İstanbul firmasından gelinlik bağışları oldu. Bütün dünya markalarının olduğu önemli markaların olduğu hiç giyilmemiş gelinliklerimiz var. Bunları uygun fiyatla, etiket fiyatının 10’da 1’i fiyatına satıyoruz. Gelinlik sezonu açıldı. İhtiyacı olan gelin adaylarını bekliyoruz. Gelinliğin dışında tuvalet olarak giyebilecekleri kıyafetler de var. Sünnet annelerinin giyebileceği türden kıyafetlerimiz de bulunuyor. Sade, kaliteli kumaşlardan, güzel gelinliklerimiz var. Fiyatlarımız 300’den başlıyor, biraz daha yukarıya doğru gidiyor. Normalde bunların etiket fiyatları 8-10 bin lira ama biz 10’da 1 fiyatına veriyoruz. 34 gelinliğimizden 30’u hiç giyilmemiş. Bağış da bekliyoruz, satış da bekliyoruz. Daha önce kapanan bir mağazaydı. Nişantaşı’nın çok lüks bir mağazasıydı. Kapanırken bağış olarak bize geldi" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.