Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel) Alkol Alıp Çekici Çağıran Vatandaşa Çekicilerden Ödül

İzmir’de, piknik yaptığı arkadaşlarıyla alkol aldığı için çekiciye binerek evine giden erkek kuaförü Ali Unan’a bir çekici ve vinç firmasından ödül verildi. Sembolik olarak kendisine vinç maketi hediye edilen Unan’a, bir yıllık...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, piknik yaptığı arkadaşlarıyla alkol aldığı için çekiciye binerek evine giden erkek kuaförü Ali Unan’a bir çekici ve vinç firmasından ödül verildi. Sembolik olarak kendisine vinç maketi hediye edilen Unan’a, bir yıllık çekici hizmeti bedava verilecek.
İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan erkek kuaförü Ali Unan (56), her yıl katıldığı geleneksel deve güreşi şenliğinde arkadaşları ile piknik yapmış, günün sonunda alkollü araç kullanmamak için yanlarında çekiciyi de hazır bekletmişti. Eğlenceleri bittikten sonra yanındaki üç arkadaşıyla arabasına binip çekicinin üstüne çıkan Unan, 10 yıldır alkollü araç kullanmamak için çekici hizmeti aldığını belirtmişti. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Unan’ın bu davranışı, İzmir’de faaliyet gösteren bir çekici ve vinç firmasını harekete geçirdi. Alkollü araç kullanımına dikkat çeken eylemi nedeniyle Unan’a teşekkür eden firma sahibi Engin Arslan, hem Unan’a vinç maketi hediye etti, hem de kendisine bir yıl ücretsiz çekici hizmetinde bulunacaklarının sözünü verdi.
“ÇEVREME NİYE ZARAR VEREYİM?”
Haberlerden sonra çok güzel yorumlar aldığını belirten Unan, “Birçok çekici arayıp teşekkür etti. Aldığım ödül çok anlamlı. İnsanların alkol aldıktan sonra mutlaka bir çekici çağırmasını ya da yanlarında alkol almayan bir kişi getirmelerini tavsiye ediyorum. Bir yıl boyunca ücretsiz çekici hizmeti sağlayacakları için de firmaya teşekkür ediyorum. Ben alkollü araç kesinlikle kullanmıyorum. Çevreme niye zarar vereyim ki?” dedi.
BERBERLERE YÜZDE 15 İNDİRİM
Unan’a, desteğe gelen İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin ise, firmadan berberlere yüzde 15 indirim sözü aldı. Bilgin, İzmir Berberler Odasının değerli üyesi Ali Unan’ın hızına yetişmenin mümkün olmadığını belirterek "Bulduğu bu eylem, topluma da bir mesajdır. Bu bir buluş değil, düşünce tarzı” diye konuştu. Bilgin, Unan’a alkol almaması konusunda da tavsiyede bulundu.
“DİLERİZ Kİ KİMSE ALKOL ALMASIN”
Unan’ın hareketinden sonra çekicilere olan rağbetin arttığını kaydeden firma sahibi Engin Arslan ise şunları söyledi: “Dileriz ki hiç kimse alkol almasın, kimse alkollü yola çıkmasın. Kimsenin sevdikleri evde bekleyip ağlamasın. Trafikte alkollü araç kullanmanın cezası yaklaşık bin lira ama bir insanın saçının teli dahi bin liranın yerini tutmaz.” Arslan, İzmir’de şehir içinde 60 liraya hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.