Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdilek’ten gazetecilere jest

Basın emekçileri ile bir araya gelen Özdilek yönetimi, çalışan  gazeteciler günü nedeniyle Alışveriş Merkezi’nin  Safahat restoranın da bir kutlama yemeği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özdilek’ten gazetecilere jest

Bilal KAYAALTI

Basın emekçileri ile bir araya gelen Özdilek yönetimi, çalışan gazeteciler günü nedeniyle Alışveriş Merkezi’nin Safahat restoranın da bir kutlama yemeği düzenledi.

Özdilek Holding’in işletme müdürleri Tolga Vardar ile Alim Durmaz, çalışan gazeteciler gününde basın emekçileri ile buluştu. Gecede misafirleriyle tek tek ilgilenen  merkez AVM basın halkla ilişkiler sorumluları Esra Atmaca ile Şenay Aslanında yemeğin kusursuz geçmesi için ortaya koydukları  çabaları da gözden kaçmadı. Programda  gazetecilere Özdilek’in  çalışmalarıyla ilgi bilgi veren Halkla ilişkiler ve tanıtım sorumlusu Esra Atmaca, elde edilen başarılarda ekip ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığına dikkat çekerek,”Özdilek Holding çalışanları sorumluluklarını çok iyi bilmektedir. Alt kademedeki çalışandan en yetkili yöneticiye kadar dayanışma ruhu hakim iken işe saygı ve sadakat da ön plana çıkmaktadır” dedi.   Günün anısına Özdilek Holding’in Bursa’daki fabrikasından üretilen havlu basın mensuplarına hediye edildi.

 

                                                                                                                                

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.