Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdağ: "İktidar Milli Kimliğimizi Tahrip Etti"

MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, Kayseri’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, MHP’de bir değişim olması gerektiğini belirterek, "Genel başkan seçilirsem diğer adaylara genel başkan yardımcılığını teklif edeceğim" dedi.Kayseri’de...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, Kayseri’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, MHP’de bir değişim olması gerektiğini belirterek, "Genel başkan seçilirsem diğer adaylara genel başkan yardımcılığını teklif edeceğim" dedi.
Kayseri’de düzenlenen toplantıya MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte katılan MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, konuşmasının ilk bölümünde AKP hükümetini eleştirerek "Türkiye çok ağır bir krizden geçiyor. Ülkemiz jeopolitik dağılma krizi yaşıyor. Irak ve Suriye’nin parçalanmasından sonra sıranın Türkiye’ye geleceği endişesi var. Bu ülkeyi yönetenler milli kimliğimizi dağıtmaya çalışıyor. Politik sistemimiz de otoriter rejime sürüklemeye çalışıyor" dedi.
YENİ SIKINTIMIZ ARAP MAFYASI
Özdağ, ülke ekonomisinin ağır bir yıkımla karşı karşıya olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Onlar da Türkiye’yi nereye getirdiklerini biliyor. PKK’nın Türkiye’ye yönelik saldırılarını artırmasına bu hükümet neden oldu. Milli kimlik güçlüyse dışarıdan yapılan saldırıya o millet izin vermez. Ak Parti milli kimliğimizi tahrip etti. 2.5 milyon Suriyeli 10 milyar dolardan daha fazla harcamaya neden oldu. Demografik Suriyeli Arap bomba şu an ülkemizde. O iç savaşın yapısal nedenleri bu topraklara taşındı. Arap mafyası Anadolu’nun yeni sıkıntısı olarak ortaya çıktı. Suriyeliler kendi ülkelerine dönmeli. MHP iktidarının yapacağı ilk iş çadır kent değil geri dönebilecekleri bir ülke vereceğiz."
Konuşmasının ikinci bölümünde MHP’de bir değişim yaşanmasının gerekliliğinden bahseden Ümit Özdağ, şunları söyledi: "MHP’nin iktidara gelmesi için partinin bütün organları ile seçime hazır olması lazım. Ondan sonra bir iktidar projesi koymak zorunda MHP. İktidara bireysel arzularla gelinmiyor. Bu değişim genel başkanlık konusunda da değişim olmalı. MHP genel başkanları ölümle değişmemeli. Başarısız olan genel başkan başarılı olacağına inandığı ülküdaşına devretmeli. Partiyi iktidara taşıyamıyorsanız başarılı değilsiniz."
MYK’da projelerin tartışılması gerektiğini anlatan Özdağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Eğer kurultay beni genel başkan seçerse bütün aday arkadaşlara genel başkan yardımcılığı teklif edeceğim. Bizim tenkit ile vakit geçirmememiz lazım. Kaybedecek hiç bir ülküdaşımız yok, her ülkücü bizim öz kardeşimizdir. MHP genel başkanlığında benim yol arkadaşım değil ülküdaşım olacak. Yapmamız gereken çok iş var ancak bu şekilde iktidara yürüyebiliriz. Ülkücü hareketin dilinden hainlik ve ihaneti çıkarmamız lazım. Genel başkanlar da farklı düşünebilir. MHP’liler parti yönetimini eleştirirse dönüp bakmalıyız neyi yanlış yapıyoruz. İhanet bu hareketin gündeminden çıkmalıdır. Teşkilatların demokratik haklarının önü açılmalıdır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.