Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özbekistanlı genç gezmek için geldiği Türkiye’de kokoreç ustası oldu

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine gezmek için gelen Özbekistanlı genç kokoreç ustası oldu.Özbekistan’dan Türkiye’ye gezmek için gelen Nurillo Toshpolatov (19) kokoreç ustası olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. İlk defa Türkiye’de...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özbekistanlı genç gezmek için geldiği Türkiye’de kokoreç ustası oldu
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine gezmek için gelen Özbekistanlı genç kokoreç ustası oldu.
Özbekistan’dan Türkiye’ye gezmek için gelen Nurillo Toshpolatov (19) kokoreç ustası olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. İlk defa Türkiye’de kokoreç yediğini ifade eden Toshpolatov, "Türkiye’ye gezmeye geldim ve burada kokoreç yedim çok lezzetliydi. Bu lezzet beni kokoreç ustası olmaya teşvik etti. Ben de daha sonra kokoreç ustası olmak için Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine gelerek çalışmaya başladım. Burada günlük yaptığımız kokoreç müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor.Bende mutlu oluyorum. Çünkü işimi severek yapıyorum. Özellikle sağlığa ve hijyene çok dikkat ediyoruz. Bu lezzeti tanıtmak için herkesi bekliyoruz"dedi.
Zaman zaman kokoreç yemeye gelen Süleyman Demir ise "Özbekistanlı kardeşimiz Hayrabolu’ya gelerek kokoreç ustası oldu. Bizler de onun yaptığı kokoreci yiyoruz, gerçekten çok lezzetli. Kısa zamanda hem kendisini hem kokoreci bizlere sevdirdi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.