Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz Finans’tan Kadınlara Yönelik Eğitim Programı

Öz Finans-iş Sendikası, Kamu Bankalarında Çalişan Kadın Çalişanlarin Sendikal Bilincinin Arttırılması, Kadın Çalişanlar Arası İletişimin Arttırılıması Ve Geleceğin Kadın Sendikacılarının Yetiştirilmesi İçin Denizli'de Eğitim Programı Düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öz Finans’tan Kadınlara Yönelik Eğitim Programı
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, "Kadın banka çalışanlarını sendikal faaliyetler içerisinde aktif olarak görmek istiyoruz" dedi.
Öz Finans İş Sendikası, kamu bankalarında çalışan kadınların sendikal bilincinin arttırılması, kadın çalışanlar arası iletişimin arttırılması ve geleceğin kadın sendikacılarının yetiştirilmesi için Denizli’de eğitim programı düzenledi.
Program kapsamında çalışma hayatında kadının durumu, sorunları, sendika ve kadın yasal hakları, örgütlenme bilinci, iletişim ve motivasyon başlıklı eğitimler verildi. Öz Finans İş Sendikası Genel Başkan Ahmet Eroğlu, kadın banka çalışanlarını sendikal faaliyetler içerisinde aktif olarak görmek istediklerini, bu programı diğer illerde de sürdüreceklerini söyledi.
Programa Öz Finans İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Murat Tekin, Genel Sekreter İrfan Karatosun ve Denizli, Aydın, Burdur, Muğla, Uşak illerinden kamu bankası kadın çalışanları da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.