Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz Finans-iş Sendikası, Şehit Annelerini Unutmadı

Öz Finans-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, “Canınızı feda ettiğiniz istiklaliniz, bayrağınız, vatanınız ve mukaddesatınız ise işte o zaman o ölüm ölümden öteye bir değer olur” dedi.Öz Finans-İŞ Sendikası ve Hak-İŞ...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öz Finans-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, “Canınızı feda ettiğiniz istiklaliniz, bayrağınız, vatanınız ve mukaddesatınız ise işte o zaman o ölüm ölümden öteye bir değer olur” dedi.
Öz Finans-İŞ Sendikası ve Hak-İŞ Sendikası, Ankara Crowne Plaza’da düzenlediği törenle şehit annelerine “Yılın Annesi” ödüllerini takdim etti. Düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Ankara Milletvekili Mehtap Toruntay yer aldı. Düzenlenen törende konuşan Öz Finans-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, “Vatanınız yoksa açlık, yokluk ve yoksulluk var demektir. Hürriyetin kısıtlanması hayallerin, umutların sönmesi demektir. Okul yok, ekmek yok, kısacası dünyada iken mezara girmek ve ölmek demektir. Ölüm bütün faniler için, bütün mahlukat için yani yaratılmış her şey için kaçınılmaz bir sondur. Bütün ölümler acıdır ve kalbimiz acıtır. Ancak canınızı feda ettiğiniz istiklaliniz, bayrağınız vatanınız ve mukaddesatınız ise işte o zaman o ölüm ölümden öteye bir değer olur” şeklinde konuştu.
“BÜTÜNLÜĞÜMÜZ İÇİN ÇOCUKLARINI FEDA EDEN ANNELER ELİ ÖPÜLESİDİR”
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, tüm şehit annelerinin eli öpülesi olduğunu belirterek “Ben annemi yitireli 23 yıl oldu. Allah bütün annesini yitirenlere sabır ve onlara rahmet eylesin; ama vatan için, millet için, istikbalimiz için, geleceğimiz için, torunlarımız için, birliğimiz, bütünlüğümüz için çocuklarını feda eden anneler gerçekten eli öpülesidir. Dünyada bir dengesizlik var. Bu dengesizliğin temelinde, sefaletin ve açlığın temelinde, göçlerin temelinde yatan gerçeklik dünyadaki fakirleri doyuramamamız değildir. Dünyadaki zenginleri doyuramadığımız için durum böyledir” diye konuştu.
Programda, şehit Nurettin Sevimli’nin eşi Necla Sevimli, şehit Kenan Ceylan’ın annesi, 17 Şubat’ta Merasim Sokak’ta gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Mevlüt Öksüzoğlu’nun kızı Ayşegül Öksüzoğlu ve Şehit Uğur Alpsoy’un eşi Başak Aksoy “Yılın annesi” ödülüne layık görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.