Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu’ndan Gazilere Ziyaret

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde tedavi gören gazileri ziyaret etti.TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni ziyaret eden Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Rehabilitasyon...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu’ndan Gazilere Ziyaret
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde tedavi gören gazileri ziyaret etti.
TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni ziyaret eden Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanı Tuğgeneral Celalettin Bacanlı tarafından karşılandı. Ziyarette, “Dünden bugüne TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Tuğgeneral Bacanlı, birlik ve beraberliği yansıtan bu ziyaretlerin önemli olduğunu ifade etti.
Gazileri odalarında ziyaret eden Eroğlu, "Bu millet size çok şey borçlu. Her biriniz bir parçanızı bu vatan için feda ettiniz. Bizim üzerimizde büyük haklarınız var, ödeyemeyiz. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.
Eroğlu, yurt dışında Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü yaparken vatanın ne olduğunu daha iyi anladığını ifade ederek, "6 ay sonra Türkiye’ye döndüğümde toprağımızı secde ederek öptüm. Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde bizler bu cennet vatanda huzur içinde yaşıyoruz. Şehitlik peygamberlikten sonra gelen en büyük makam iken, gazilik ise ondan sonra geliyor. Gazilerimiz bu milletin gönlünde ve dinimizce çok büyük bir makama sahipler. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Gaziler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bizler unutulduğumuz zaman yaşam sevincimizi kaybederiz. Ziyaretiniz bizler için büyük moral oluyor" dediler. .
Ziyarette Öz Finans İş Sendikası Genel Sekreteri İrfan Karatosun, Genel Başkan Yardımcıları Erdem Ayhan, Atıf Güdül, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Sarıkan, Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can, Özel Kalem Müdürü Hanefi Ceyhan, İdari Müdür Yunus Söyleyici de yer aldı. Eroğlu, gazilere çeşitli hediyeler taktim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.