Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz Finans İş, darbecilere karşı meydanlardaydı

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, milletin güçlü iradesiyle darbe girişiminin bertaraf edildiğini söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın “Meydanları boş bırakmayınız” sözlerini...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, milletin güçlü iradesiyle darbe girişiminin bertaraf edildiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın “Meydanları boş bırakmayınız” sözlerini emir telakki ederek hemen meydanlara indiklerini ifade eden Eroğlu, "Milli iradenin sesini kısma girişimi, milletimizin güçlü iradesi ve kendi iradesinin üstünde irade tanımama azmi ve çabasıyla tamamen olmasa da bertaraf edilmiştir. Ancak henüz her şey bitmiş değildir. İnşallah bu beladan tamamen kurtulmuş olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın meydanları boş bırakmayın talimatı çok ama çok önemlidir. Bütün arkadaşlarımızın bunu kendisi için de bir talimat olarak görmesini, bulunduğu şehrin meydanlarında yerini almasını ve milli iradeye sahip çıkmanın önemini anlamasını istiyorum. Sabaha kadar sokakları dolduran arkadaşlarımı da ayrıca tebrik ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.