Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oya Aydoğan’ın Acı Haberi Üzerine Ünlüler Hastaneye Gelmeye Devam Ediyor

Ünlü sanatçı Oya Aydoğan’ın ölüm haberi üzerine hastaneye gelen Orhan Gencebay, “Beyinde ödem vardı. Sanıyoruz ki ödem, solunum yolları ve damar yollarını felç etti” dedi.Evinde patates kızartması yerken fenalaşan ve hastanede tedavi...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü sanatçı Oya Aydoğan’ın ölüm haberi üzerine hastaneye gelen Orhan Gencebay, “Beyinde ödem vardı. Sanıyoruz ki ödem, solunum yolları ve damar yollarını felç etti” dedi.
Evinde patates kızartması yerken fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki Oya Aydoğan’ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.
“O ÖDEM YÜZÜNDEN BU OLAY OLDU “
Acı haberi alıp hastaneye gelen ünlü sanatçı Orhan Gencebay, “Çok sevdiğimiz kardeşimizi, yakın dostumuzu kaybettik. Kısmeti buymuş. 1 haftadır hastanede yatıyordu. Ümidimiz vardı, dua ediyorduk. Ailesine sabırlar diliyorum. Dönem dönem iyiydi. Aort yırtılmasını doktorlar halletmişti. Emin ellerdeydi. Beyinde ödem vardı. Ağır bir ödemdi. O ödem yüzünden bu olay oldu. O ödem sanıyoruz ki solunum yollarına ve damar yollarını felç yaptı ki bu durum oldu” dedi.
Şarkıcı Sinan Özen ise üzüntüsünü dile getirerek, “Sürekli telefonla bilgi alıyordum. Umutla bekliyorduk. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.