Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilin motoruna sıkışan yavru kedi vatandaşları seferber etti

Düzce’de İstiklal Caddesi üzerinde park halindeki aracın motor kısmına giren yavru kedi mahalle sakinlerini seferber etti. Uzun uğraşlar sonucu vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan yavru kedi bu defa aynı sokakta başka...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de İstiklal Caddesi üzerinde park halindeki aracın motor kısmına giren yavru kedi mahalle sakinlerini seferber etti. Uzun uğraşlar sonucu vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan yavru kedi bu defa aynı sokakta başka bir minibüsün motoruna girince itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler yavru kedi çıkartamayınca minibüs, İtfaiye Müdürlüğü bahçesine çekildi.
Düzce’de Nusrettin Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde park halindeki otomobilin motoruna giren yavru kedi sıkıştı. Kedi sesini duyan duyarlı bir vatandaşların otomobil camına "Araçta kedi var" şeklinde bir not bırakarak kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Mahalle sakinleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan kedi, bu defa aynı sokaktaki bir minibüsün altına girdi. Daha sonra motor kısmına tırmanan yavru kedi yine sıkıştı. Bütün uğraşlara rağmen kediyi çıkaramayan mahalle sakinleri itfaiyeyi arayarak yardım talebinde bulundu.
Vatandaşların ihbarı üzerine minibüsün park ettiği yere gelen itfaiye ekipleri yavru kedi çıkartılamayınca minibüs, İtfaiye Müdürlüğü bahçesine çekildi. Burada seferber olan itfaiye ekipleri kazalarda kullandıkları araç gereç ile yavru kediyi kurtarmaya çalıştı. Ekiplerin 3 saat süren uzun uğraşları sonucu yavru kedi sıkıştığı yerden çıkartılarak, sokağa bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.