Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüse Binen Taraftarlar Polis Tarafından Didik Didik Arandı

Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi nedeniyle alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında, Seyrantepe-Sanayi metrosu saat 14.30’da kapatıldı. İBB tarafından tahsis edilen otobüslerle Seyrantepe’ye gitmeye çalışan...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otobüse Binen Taraftarlar Polis Tarafından Didik Didik Arandı
Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi nedeniyle alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında, Seyrantepe-Sanayi metrosu saat 14.30’da kapatıldı. İBB tarafından tahsis edilen otobüslerle Seyrantepe’ye gitmeye çalışan taraftarlar ise polis tarafından didik didik arandı.
İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün saat 19.30’da Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için olağanüstü güvenlik tedbirleri aldı. Tedbirler kapsamında Seyrantepe-Sanayi metrosu saat 14.30 sıralarında kapatıldı. Taraftarlar bir önceki istasyon olan Sanayi metro durağında inerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tahsis ettiği otobüslere binmeye başladı. Taraftarların otobüslere bineceği yerde de polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Erkek ve kadın taraftarlar polis tarafından ayrı ayrı şekilde didik dikik arandıktan sonra otobüslere alındı.
Oğluyla maça gitmek üzere durağa gelen Burak Uluçay, “Avcılar’dan kendi özel aracımla sahil yolundan Marmaray’a gelerek aracımı park ettim. Ondan sonra Yenikapı’ya gelerek metroyla Sanayi’ye geldik. Burada da 15 dakikadır otobüs bekliyoruz. Meşakkatli ama iyi ve kötü tarafı da var. Burada bir insan kalabalığı var. Dönüşü ise düşünemiyorum, herkes aynı yolu kullanıyor ama yollar kapalı. Normalde biz aracımızı otoparka park ediyorduk. Maçın sonucundan ise ümidimiz var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.