Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüs Şoförü, “İnsanlık Ölmemiş” Dedirtti

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Otobüs Şoförlerinden Fahri Tekin, Otobüste Bulduğu Bin 700 Lira Nakit Para Ve 3 Adet Kredi Kartını, Sahibi Gül Portakaldalı’na Ulaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otobüs Şoförü, “İnsanlık Ölmemiş” Dedirtti
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs şoförlerinden Fahri Tekin, otobüste bulduğu bin 700 lira nakit para ve 3 adet kredi kartını, sahibi Gül Portakaldalı’na ulaştırdı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletmesi’nde 8 yıldır otobüs şoförü olarak görev yapan Fahri Tekin, merkez otogar ile mobilyacılar sitesi hattında sefer yapan 174 nolu otobüsünü son durakta beklerken kontrol etti. Fahri Tekin, koltukların arasında içi para dolu bir cüzdan buldu. Deneyimli şoför, içinde bin 700 lira nakit para ve 3 adet kredi kartının olduğu cüzdanın otobüste unutulduğunu amirlerine bildirdi.
Otobüs İşletmesi yetkilileri de, kredi kartlarındaki bilgileri ALO 153 hattına aktarıp, cüzdan sahibinin bulunması için seferber oldu. Cüzdanını kaybettiğini fark eden Gül Portakaldalı da ALO 153’ü arayıp, başına gelenleri aktardı. Bunun üzerine Gül Portakaldalı’na cüzdanının emin ellerde olduğu bilgisi verildi. Otobüs şoförü Fahri Tekin ile başvuru sahibi Gül Portakaldalı bir araya getirildi. Şoför Fahri Tekin, içi para dolu cüzdanı, kredi kartlarıyla birlikte sahibi Gül Portakaldalı’na verdi. Cüzdandaki bin 700 lirayı adak parası olarak biriktirdiğini söyleyen Gül Portakaldalı, “Adana Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü Fahri Tekin’e ve diğer belediye çalışanlarına çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnsanlığın ölmemiş olduğunu gösterdiler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.