Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüs Gelin Arabası Oldu

Batman’da evlenen bir şoför kullandığı otobüsü gelin arabası yaptı.Batmanlı damat şehirler arası çalışan otobüsünü süsleyerek gelin arabası yaptı. Damat otobüsü sürerken gelin hostes koltuğunda oturdu. Batmanlı damat 10 yıldır...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da evlenen bir şoför kullandığı otobüsü gelin arabası yaptı.
Batmanlı damat şehirler arası çalışan otobüsünü süsleyerek gelin arabası yaptı. Damat otobüsü sürerken gelin hostes koltuğunda oturdu. Batmanlı damat 10 yıldır şoförlüğünü yaptığı otobüsü gelin arabası yaparak bir ilke imza attı. Bir süre önce yapılan nikahla hayatını Fatma Saklı ile birleştiren Kadri Aktay, düğün töreni için kendisinin şoförlüğünü yaptığı otobüsü süsledi ve gelini otobüse bindirerek şehir turu atarak düğün salonuna otobüsle geldi. Gelin ve damadın otobüsle yolculuğu renkli görüntüler oluşturdu. Güzergah boyunca cep telefonlarıyla otobüsün fotoğrafını çeken vatandaşlar, çifte mutluluk diledi. Genç çiftin düğün konvoyu da şehirler arası otobüslerden oluştu.
Damat Kadri Aktay yaptığı açıklamada, en mutlu gününde de otobüsünden ayrılmadığını ve gelin arabası olarak da kullandığını söyledi. Batman’da bir ilki yaptığını söyleyen damat Aktay, “Halkımızın buna ihtiyacı vardı böyle sorunlu günler için bir moral oldu inşallah. Moral kattıysak Batman halkına ne mutlu bize. Mutlu günümüzde halkımızı yanımızda görmek istedik” dedi.
Gelin Fatma Saklı ise, “Evleneceğim insan bunu tercih ettiği için mutluyum. Bir ilk oldu, inşallah son olmaz, çok güzel bir duygu, evet çok güzel bir moral oldu” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.