Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otel odasında ölü bulunan Al- İttihad Jeddah takımı Başkanı’nın cenazesi İstanbul’da

Bursaspor’un cumartesi günü hazırlık maçı yapacağı Al-Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı işadamı Ahmed Mesoud, otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ahmed Mesoud’un cenazesi bugün yurt dışına gönderilmek...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un cumartesi günü hazırlık maçı yapacağı Al-Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı işadamı Ahmed Mesoud, otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ahmed Mesoud’un cenazesi bugün yurt dışına gönderilmek üzere işlemlerin yapılması için Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü Gasılhanesi’ne getirildi.
Adapazarı’nın Sapanca ilçesinde kamp yapan Al-Ittihad Jeddah kulübü büyük bir şokla karşılaşmış, sabah saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Al-Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı iş adamı Ahmed Mesoud otel odasında ölü bulunmuştu. Mesoud’un cenazesi bugün Gölcük Devlet Hastanesi’nden alınarak, Suudi Arabistan’a gönderilmek üzere İstanbul’a getirildi. Küçükçekmece’deki Mezarlıklar Müdürlüğü gasılhanesine getirilen Mesoud’un cenazesi yapılacak işlemlerin ardından havayoluyla Suudi Arabistan’a gönderilecek. Ölüm haberiyle şaşkına dönen kafilede bulunan gazetecilerden Asım Hüsamettin," Öldüğü haberini alır almaz hastaneye gittik. Daha sonra hastaneden Küçükçekmece’ye getirdik. Oğlunu bekliyoruz gelince Suudi Arabistan’a götüreceğiz. 3 dönemdir başkandı. Her zaman şampiyondu. Çok iyi biriydi. Tanıdığım en iyi insanlardan biriydi. İttihad kulubü için büyük bir kayıp. Çok kibar biriydi. İyi ilişkilerim vardı onunla. Herkese iyi davranırdı. İttihad kulübü için büyük bir tarihti" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.