Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlı Ocakları Şırnak’ta hizmet vermeye başladı

Osmanlı Ocakları Bölge Koordinatör Başkanı Tahsin Çelik, Osmanlı Ocakları’nın Şırnak’ta hizmet verdiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Osmanlı Ocakları Bölge Koordinatör Başkanı Tahsin Çelik, Osmanlı Ocakları’nın Şırnak’ta hizmet verdiğini açıkladı.

Osmanlı Ocakları Bölge Koordinatör Başkanı Tahsin Çelik, Osmanlı Ocakları’nın Şırnak’ta hizmet verdiğini açıkladı. Batman, Bitlis, Şırnak, Muş, Ağrı, Diyarbakır illerinde hızlı bir şekilde il başkanlıklarını açarak Osmanlı medeniyetini yaşayıp yaşatarak kardeşlik duygularını yeşertip terörün insan kaynağının önünü kesmeye devam attığını söyleyen bölge koordinatörü, ve Eski Muş Belediye Başkanı Tahsin Çelik, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun zorlu şartları altında terör ve soğuk hava koşullarına rağmen yılmadan usanmadan çalışarak, Şırnak’ta ve bölgede Osmanlı Ocakları’nın adından sıkça bahsedildiğini toplumun tüm kesiminden yetki ve hizmet için görev talepleri geldi" dedi.

Osmanlı Ocakları’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Osmanlı Ocakları her geçen gün tüm yurtta olduğu gibi Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde daha da güçlenmeye devam ediyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu günlerde kimseyi ayrıştırmadan her il, ilçe, belde ve köylerde teşkilatlanan Osmanlı Ocakları terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerimizin yanında ve terörün insan kaynağı yok etmektedir. Güneydoğu Anadolu bölgesinin tamamında var olan Osmanlı Ocakları; Türk, Kürt, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan herkesimi her vatandaşı, gayrimüslimleri dahi aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için çalıştaylar yaparak kardeşliğimizi pekiştirecek toplantılar gerçekleştiriyoruz".

Canpolat: "Osmanlı Ocakları bölgede ve ülkede demokrasiye inanmış büyük bir teşkilattır"

Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat, "Bu zor günlerde en çok ihtiyaç duyulan sağduyu ve hoşgörü ilkelerinin izinde, kimseyi öteki görmeden herkesi kucaklayarak birlik içerisinde olmalıyız sözleri bize pusula olmaktadır. Osmanlı Ocakları’nın bölgede teşkilatlanması teröre vurulan gözükmeyen en büyük darbedir. Bizi bölgede tehdit eden güruhlara karşı biz kardeşçe duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Zeytinburnu Osmanlı Ocakları ilçe başkanlığına konulan 2 adet bomba bizim bu bölgede yaptığımız çalışmalara karşı yıldırma politikasıdır. Biz devletimizin ve yöneticilerinin yanındayız. Biz irademizi ne terör örgütlerine nede ülkemizi bölmek isteyenlerin eline teslim etmeyeceğiz. Referandumda teşkilatlarımız iradesini kullanarak sandığa gidecek olması bölgeye huzuru getirmiştir. Artık terör örgütlerinin etkisi baskısı ve kontrolünde sandıklara gidilmeyecek. Herkes dilediği partiye oy verecek, herkes referandumda dilediği kararı sandığa yansıtacak. Osmanlı Ocakları bölgede ve ülkede demokrasiye inanmış büyük bir teşkilattır. Demokrasi hepimize lazım bir olacağız beraber olacağız güçlü Türkiye olacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.