Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Köprüsü’ne tatilcilerden büyük ilgi

Ramazan Bayramı’nı İstanbul dışında geçirecek olan tatilciler Osmangazi Köprüsü’nün bayram boyunca ücretsiz olmasını da fırsat bilerek köprüye akın etti. Bayram dönemlerinin en yoğun noktalarından biri olan Topçular ise tarihinin...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ramazan Bayramı’nı İstanbul dışında geçirecek olan tatilciler Osmangazi Köprüsü’nün bayram boyunca ücretsiz olmasını da fırsat bilerek köprüye akın etti. Bayram dönemlerinin en yoğun noktalarından biri olan Topçular ise tarihinin en boş dönemini yaşıyor.
Dünyanın en büyük 4. asma köprüsü olan Osmangazi Köprüsü dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı törenle hizmete girdi. Açılışta köprünün bayram süresince ücretsiz olacağı müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan tatilcilerin de yüzünü güldürdü. Köprünün ilk gününde tatili İstanbul dışında geçirecek olan tatilciler Osmangazi Köprüsü’nü yoğun olarak kullanmaya başladı. Körfezi 6 dakika gibi bir sürede geçen vatandaşlar memnuniyetlerini de dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Öte yandan her bayram yoğunluğun yaşandığı Topçular-Eskihisar arabalı vapur hattı ise bu bayram köprünün ücretsiz geçilebilmesi sebebiyle boş kaldı. Vatandaşlar geçişlerde Osmagazi Köprüsü’nü tercih edince Topçular tarihinin en boş günlerinden birini yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.