Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Köprüsü’nde bayram yoğunluğu

İstanbul-İzmir Otoyolunun en önemli ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü’nde bayram tatiline giden vatandaşların oluşturduğu trafik yoğunluğu Bursa yönünde başladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayram tatilinin sonuna...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul-İzmir Otoyolunun en önemli ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü’nde bayram tatiline giden vatandaşların oluşturduğu trafik yoğunluğu Bursa yönünde başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayram tatilinin sonuna kadar ücretsiz olacağı müjdelenen Osman Gazi Köprüsü’nde tatile giden vatandaşların oluşturduğu trafik yoğunluğu başladı. 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olarak inşa edilen ve bin 550 metrelik orta açıklığı ile dünyanın en büyük dördüncü asma köprüsü olan Osman Gazi Köprüsü’nü kullanarak İstanbul’dan Bursa’ya 1 saatte ulaşılabiliyor. 9 günlük bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren yola çıkarak Osman Gazi Köprüsü üzerinde trafik yoğunluğu oluşturdu. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde artması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.