Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Köprüsü manzarasında balık tutma keyfi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde amatör balıkçılar, Osmangazi Köprüsü manzarasında balık tutmanın keyfini çıkarıyor.Dünyanın en büyük dördüncü asma köprüsü olan Osmangazi Köprüsü, ışıklandırması ve görüntüsüyle Marmara Körfezi’ni...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde amatör balıkçılar, Osmangazi Köprüsü manzarasında balık tutmanın keyfini çıkarıyor.
Dünyanın en büyük dördüncü asma köprüsü olan Osmangazi Köprüsü, ışıklandırması ve görüntüsüyle Marmara Körfezi’ni renklendiriyor. Köprü manzarasını en iyi gören yerlerden bir tanesi olan Kocaeli’nin Gebze ilçesi Eskihisar sahiline balık tutmaya gelen vatandaşlar ise köprü manzarasına karşı balık tutuyor. Oltalarıyla birlikte Eskihisar’a gelen vatandaşlar, bir yandan balık avlarken bir yandan da köprü manzarasını izliyor. İstanbul’daki boğaz köprüsünde balık avlayan amatör balıkçıları da Eskihisar’a çekmeye başlayan Osmangazi Köprüsü, manzarası ile ilerleyen günlerde daha fazla amatör balıkçıyı Eskihisar sahiline çekmesi bekleniyor.
“Osman gazi köprüsü yapıldığı için İstanbul’u özlemiyoruz”
Çocukları ile birlikte her hafta İstanbul’dan Eskihisar’a balık tutmaya geldiklerini söyleyen çift, “İstavrit var, Kefal var, Zargana var. İstanbul boğaz köprüsünü buraya gelmiştir. Biz de buraya gelmekten çok mutluyuz. Osmangazi Köprüsü’nü görünce İstanbul’u özlemiyoruz. Seviyoruz balık tutmayı, çocuklarla her hafta geliyoruz. Bazı yaz geceleri burada kalıyoruz. Bazen İstanbul’a Galata’ya gidiyoruz. Osman Gazi Köprüsü, hem geçiş için hem de balık tutmak iyi olacak” dedi.
“Şu anda küçük balık çıkıyor”
18 yıldır olta balıkçılığı yaptığını belirten bir başka vatandaş ise, “Balık çıkmıyor şu anda. Küçük balık çıkıyor. Bu sene Nisan’dan beri balık çıkmıyor. 98’den beri olta balıkçılığı yapıyorum. Her gün geliyorum. Pek olmuyor. Sadece bir ara iri yaptı ondan sonra kesti” şeklinde konuştu.
Osman Gazi Köprüsü manzarası altında sayıları her geçen gün artan olta balıkçıları, Eskihisar sahilinde güzel görüntüler oluşturdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.