Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Köprüsü açıldı rekabet arttı

Osmangazi Köprüsünün açılmasıyla birlikte Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan arabalı vapur şirketlerinden İstanbullines, köprü ile rekabete girerek Eskihisar-Yalova arabalı vapurunu kullanmak isteyenlere döner-ayran ikramı yapıyor.Yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi Köprüsünün açılmasıyla birlikte Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan arabalı vapur şirketlerinden İstanbullines, köprü ile rekabete girerek Eskihisar-Yalova arabalı vapurunu kullanmak isteyenlere döner-ayran ikramı yapıyor.
Yaklaşık 2 hafta önce açılan Osmangazi Köprüsü ile birlikte rekabete giren arabalı vapur firmalarından İstanbullines, arabalı vapur ile Eskihisar’dan Yalova’ya gitmek isteyen müşterilerine başta Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ‘döner-ayran’ olmak üzere, geleneksel Türk tatlılarını da içeren ikram menüleri hazırladı.
İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz, İstanbullines’ın sunduğu hizmetlerin sadece yolcu taşımacılığı ile sınırlı kalmadığını, hedeflerinin yeni model lüks ve konforlu feribotlarda misafirlerinin mola verebilecekleri, dinlenebilecekleri ve yolculuklarına keyifle devam edebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti. Gündüz, “İstanbullines olarak misafirlerimize sunacağımız geleneksel Türk yemeklerinden oluşan ikram menülerimiz olacak. Sunduğumuz bu ikram menülerinden herkes dilediğini seçebilecek. Bugüne kadar sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızı bundan sonra da hayata geçireceğimiz yeni kampanyalarla devam ettireceğiz. İlk olarak herkesin keyifle yediği döner-ayran sunumuyla başladık. İlerleyen dönemde hem aileler, hem çocuklar hem kurumsal müşterilerimiz için farklı ve keyifli çalışmalarımız olacak” dedi.
İstanbullines, Eskihisar-Tavşanlı hattında hizmete sunduğu HGS sistemi ve ‘fastpay mobil ödeme imkanı’ ile sıra beklemeden, hızlı, konforlu ve ekonomik seyahat imkanı sunuyor. Hizmet verdiği yeni model gemiler ile 45 dakika süren Eskihisar-Yalova hattını 25 dakikaya düşüren İstanbullines, konforlu ve hijyenik gemileri, seyahat süresince ücretsiz wi-fi hizmeti, klimalı yolcu salonu, telefon şarj cihazları, çevre gözetleme dürbünü ve masaj koltuklarıyla yolcuların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.
Eskihisar-Tavşanlı arasında İstanbullines fiyatları ise tek yön 60 TL olarak belirlenirken, gidiş-dönüş bilet alan misafirler için de 100 TL ile indirimli geçiş sağlayabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.