Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSB’de yeşillendirme çalışmalarını hızlandırıldı

Diyarbakır’ın Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB), 9 bin 300 adet fidan dikimi yapılacağı belirtildi. Her dönem mümkün mertebe yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil, bu...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OSB’de yeşillendirme çalışmalarını hızlandırıldı

Diyarbakır’ın Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB), 9 bin 300 adet fidan dikimi yapılacağı belirtildi. Her dönem mümkün mertebe yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil, bu kapsamda ilk etapta 3 bin çam 6 bin akasya fidanı dikeceklerini belirtti.

Kentin gelişmesi, değişmesi ve istihdamın arttırılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren OSB yönetimi, yeşillendirme çalışmalarını hızlandırdı. Yeşillendirme çalışmaları kapsamında OSB 1’inci ve 2’nci etapta 9 bin 300 adet fidan dikimi yapılacak. Yeşillendirme çalışmalarına başladıklarını kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil, “Organize Sanayi Bölgesinde bir ağaçlandırma çalışmasına başladık. Buraya 9 bin 300 civarında fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Bu fidanların yaklaşık 3 bini çam, 6 bin 300 tanesi ise akasya olacak. Yeşillendirme çalışmalarımız her dönem mümkün mertebe devam edecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.