Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSB Jandarma Karakolu açıldı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Jandarma Karakol Komutanlığı’nın açılışı gerçekleştirildi.Antalya Valisi Münir Karaloğlu, OSB Jandarma Karakol Komutanlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Karaloğlu, Jandarma Karakolunun her...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OSB Jandarma Karakolu açıldı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Jandarma Karakol Komutanlığı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, OSB Jandarma Karakol Komutanlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Karaloğlu, Jandarma Karakolunun her türlü art niyetli düşünce ve eylem için caydırıcı bir kuvvet olacağına inandığını söyledi.

Vali Karaloğlu, “Büyük bir stratejik öneme sahip, binlerce kişinin istihdam edildiği Organize Sanayi Bölgemiz büyümeye devam ediyor. Yeni genişleme alanlarımızla yeni planlarımız var. Yeni yatırımcılarımızın yer talepleri, yeni çalışmalarımız var. Bölgemiz büyümeye devam ettikçe ve işletme sayısı arttıkça her türlü tehlikeden uzak, bilgi güvenliğinin de hat safhada olduğu bir ortam oluşturmak kaçınılmazdı. İşte bunun için OSB’de güvenlik ihtiyacını karşılamak adına bugün Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Temenni ediyorum ki jandarmamıza az iş düşsün. Bölgede jandarmanın varlığının insanlara verdiği güven bile huzuru temin etmeye yeterlidir diye düşünüyorum” dedi.

Jandarma Karakolunun her türlü art niyetli düşünce ve eylem için caydırıcı bir kuvvet olacağını belirten Karaloğlu, “Bölge sakinlerinin huzur ve güven içerisinde çalışmasına ve Antalya için, Türkiye için üretmelerin ekonomimize değer katmalarına vesile olacaktır” dedi.

Konuşmanın ardından OSB Jandarma Karakol Komutanlığı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Vali Münir Karaloğlu karakolu inceledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.