Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormanlık alanda leşi bulunan yaratık esrarını koruyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki ormanlık alanda leşine rastlanılan ve cinsi belirlenemeyen yaratıkla ilgili esrar sürüyor.Hamidiye köyündeki ormanlık alanda kısa bir süre önce ölmüş olarak bulunan yaklaşık 1 metre uzunluğunda 2 ayaklı...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ormanlık alanda leşi bulunan yaratık esrarını koruyor
Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki ormanlık alanda leşine rastlanılan ve cinsi belirlenemeyen yaratıkla ilgili esrar sürüyor.
Hamidiye köyündeki ormanlık alanda kısa bir süre önce ölmüş olarak bulunan yaklaşık 1 metre uzunluğunda 2 ayaklı sürüngen olduğu tahmin edilen yaratık, orman işçileri arasında tedirginliğe yol açmıştı. Hayvan leşini inceleyen orman işçileri, sürüngen yaratık ile ilgili olarak “Yılan desek yılan değil, bir metre uzunluğunda sürüngen gibi bir hayvan. Ağzında büyük dişlerinin olması bize çok daha farklı bir yaratık olduğu izlenimini verdi. Nasıl bir yaratık olduğunu biz de çözemedik. Yalnız bilmeden yaratığın yanına doğru yaklaştığımızda sesimizi duyan ama ne olduğunu anlayamadığımız başka bir hayvanın kaçarak uzaklaşma sesini duyduk. Acaba bulduğumuz yaratığın eşi de yanında mı duruyordu? Diye düşündük. İlk kez böyle farklı bir yaratık ile karşılaştık ve açıkçası birazda tedirgin olduk” demişlerdi.
Resimleri inceleyen ilgililer ve veterinerler ise, leşi neredeyse tamamen çürüyen hayvanın diş ve kafa yapısı dikkate alındığında, etçil olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirttiler. İlgililer, kapsamlı bir inceleme yapmadan hayvanın cinsi konusunda bir yorum yapmanın pek de mümkün olamayacağını anlattılar.
(İC-MET-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.