Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nin açılışını yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nin açılışını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nin açılışını yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, milletvekilleri ve dernek başkanları Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nin açılışına katıldı.

Açılışın ardından konuşan Bakan Eroğlu, derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Evet belki küçük olabilir ama burada yapılacak olan hizmetler çok büyük. Bizim Afyonluların yüreği geniştir dolayısıyla inşallah burada güzel hizmetler yapılacaktır. Allah nasip ederse burayı bir fikir üretim merkezi gibi düşünelim. Daha ziyade burayı Afyonkarahisar’a, Ege Bölgesi’ne neler yapılabilir, o bölgeyi daha da büyütmek için yapılacak neler var? Afyonkarahisar başta olmak üzere Ege Bölgesinin fikir üretim merkezi, o şekilde düşünürsek çok büyük işler başarırız diye düşünüyorum. EGEM Platformu’nun bu seneki çalışmalarının başkanlığını Afyonkarahisar yürütecek, burada gerçekten örnek bir çalışma sergilememiz lazım. Ben de müsteşarıma talimat verdim, bizim bakanlıktaki bütün birimlerde orada hazır olacak başta DSİ vesaire yapılan çalışmalar” ifadelerini kullandı.

“Muhteşem bir proje”

EGEGEP projesine de değinen Bakan Eroğlu, “Muhteşem bir proje, çok hızlı bitireceğiz, Allah nasip ederse EGEGEP’i orada tanıtacağız yani önceden hazırlık yapacağız. Tabii bizim Afyonkarahisar’da ve diğer Ege Bölgesi’ndeki 8 ilimizin bütün ürünleri orada tanıtılacak. Ben zaten Afyonkarahisar Valisine de gereken talimatı verdim, o da bizzat özellikle ilgilenecek. Yani biz bunun muhteşem bir şekilde olmasını istiyoruz. Biz de destek vereceğiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı da destek verecek yani artık bizim çok daha güzel, zarif, estetik, bütün gelenleri memnun edecek EGEM Platformu Tanıtım Günlerini gerçekleştirmemiz lazım. Buranın bereketli olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu açılışın birlik, beraberlik, kardeşliğimizin daha da artmasına, daha da pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.