Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Hakalmaz, Zeytinburnu’nda Müzik Ziyafeti Sundu

Zeytinburnu’nda düzenlenen 17. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivalinde sahne alan Türk Halk Müziği’nin başarılı isimlerinden Orhan Hakalmaz, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Merkezefendi...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytinburnu’nda düzenlenen 17. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivalinde sahne alan Türk Halk Müziği’nin başarılı isimlerinden Orhan Hakalmaz, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali, bir çok etkinlik ve ünlü sanatçıları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Festival kapsamında etkinlik alanında sahne alan Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Orhan Hakalmaz, kendine özgü yorumladığı seçme türküleri Zeytinburnulu türkü sevenler için seslendirdi. Konserde Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Usta Bestakar Bestami Yazgan da yer aldı.
ORHAN HAKALMAZ PERFORMANSIYLA HAYRAN BIRAKTI
Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Orhan Hakalmaz, Zeytinburnululara unutulmaz bir türkü ziyafeti yaşatırken vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi. Konsere Aşık Mahsuni Şerif’den ’Bizimevin Yiğitleri’ türküsüyle başlayan sanatçı daha sonra başta ’Zahidem’, ’Kara Tren’ olmak üzere sevilen türkülerini seslendirdi. Hakalmaz’ın seslendirdiği türküler hayranlarından tam not aldı.
Konser sonunda konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Geldiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi etkinliklerimiz devam edecek. Ramazan’da da sizleri burada bekliyorum" şeklinde konuştu.
Hakalmaz, eline aldığı bağlaması ile hem çaldı hem söyledi. 2 saate yakın sahnede kalan sanatçı, söylediği türkülerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerin doyasıya eğlendiği konserde Hakalmaz’a , Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından günün anlam ve önemini ifade eden çiçek takdim edildi. Hakalmaz, ardından hayranlarının alkışları arasında sahneden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.