Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları bayramın ilk gününde Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte Diyarbakır’da bulunan 7’nci Kolordu Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı ve 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti, Ramazan Bayramının ilk gününü...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte Diyarbakır’da bulunan 7’nci Kolordu Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı ve 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti, Ramazan Bayramının ilk gününü Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve aileleri ile geçirdi.
Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte, Diyarbakır’da bulunan 7’nci Kolordu Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı ve 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, askerler ve aileleri ile bir araya geldi.
Ziyareti süresince Başbakanlık talimatı ile Diyarbakır Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde icra edilen ve 3 Temmuz 2016 tarihinde başarı ile tamamlanan harekat ile ilgili bilgi alan Orgeneral Akar, operasyona katılan personelin bayramlarını kutladı, yurtiçi ve yurtdışında birçok gencin zehirlenmesine sebep olan ve uyuşturucu tacirleri ile kirli işbirliği içinde bulunan bölücü terör örgütünün uyuşturucudan elde ettiği finans kaynaklarına büyük bir darbe vuran harekâttaki özverili ve kahramanca mücadelelerinden dolayı personeli tebrik etti.
Terörle mücadele harekatında başarı ile görev yapan personel ve aileleri ile bir araya gelen Orgeneral Akar, Ramazan Bayramının tüm Türk milleti için hayırlı olması temennisini dile getirirken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gece gündüz demeden devletin bekası ve milletin güvenliği için vatanın her köşesinde daima tetikte olduğunu ve milletin bayramları huzur içinde geçirebilmesi için tüm mensupları ile fedakarlık ve kararlılıkla durmadan çalışmaya devam edeceğini belirtti, şehit ve gazileri unutmadı. Orgeneral Akar, ziyaret esnasında Diyarbakırlı vatandaşlar ve çocuklarla da bayramlaştı. Diyarbakır Valisini de ziyaret eden komuta heyeti, Doğu Akdeniz ve Ege’de harekat icra eden, Aksaz Deniz Üs Komutanlığında görev yapmakta olan Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin bayramlarını kutlamak üzere Aksaz’a hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.