Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orgeneral Akar, Pakistan ve Özbekistan’da resmi ziyaretler gerçekleştirecek

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Pakistan’a yapacağı resmi ziyarette Pakistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Raşid Mahmud ve Pakistan Kuvvet Komutanları ile görüşme gerçekleştirecek.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Pakistan’a yapacağı resmi ziyarette Pakistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Raşid Mahmud ve Pakistan Kuvvet Komutanları ile görüşme gerçekleştirecek.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Pakistan ve Özbekistan’a resmî ziyarette bulunacağını bildirdi. Açıklamada, Orgeneral Akar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Pakistan Cumhurbaşkanı Mamnoon Hussaın ve Başbakan Muhammad Nawaz Sharıf ile Özbekistan Cumhurbaşkanı Vekili Şevket Mirziyayev’i ziyaret edeceği kaydedildi. TSK’dan ziyarete ilişkin yapılan açıklama şöyle:
“Orgeneral Akar, Pakistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Raşid Mahmud ve Pakistan Kuvvet Komutanları ile bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmelerde iki dost ülke arasında savunma sanayii alanında iş birliğinin geliştirilmesi, ortak üretim yapılması, teröristle mücadele ve askerî eğitim konularında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması konuları ele alınacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.