Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Organları İle Üç Kişiyi Hayata Bağladı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kadının organları 3 kişiye umut oldu.Dün akşam geçirdiği kalbi duran Şükriye Kurnaz’ın (71) yakınlarının izni ile böbrekleri ve karaciğeri başka hastalara nakledilmek üzere Edremit Devlet Hastanesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Organları İle Üç Kişiyi Hayata Bağladı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kadının organları 3 kişiye umut oldu.
Dün akşam geçirdiği kalbi duran Şükriye Kurnaz’ın (71) yakınlarının izni ile böbrekleri ve karaciğeri başka hastalara nakledilmek üzere Edremit Devlet Hastanesi’nde alındı. Florance Nightingale Hastanesi’ndeki 3 kişiye takılmak üzere organlar Sağlık Bakanlığı’nın tahsis ettiği helikopter ambulans ile Koca Seyit Havalimanı’ndan İstanbul’a gönderildi.
Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oktay Yıldırım “Yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşen hastaların yakınlarının onayı olmadan bu iş yapılamıyor. Hasta yakınlarına bu anlamda çok iş düşüyor. Bu vesileyle donörümüze Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Hastanemizin Hastanesinin bu yıl ikinci donörü. İnşallah hasta ve yakınlarının desteğiyle bu sayıyı artıracağız. Organ bekleyen hastalarımıza daha çok şifa olacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.