Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’nun Niagarası

Ordu’da görev yaptığı 3 yıl boyunca turizm konusundaki çalışmalarıyla tanınan ve ilin gizli doğal güzelliklerini ulusal ve uluslararası medyada tanıtıma büyük önem veren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni doğal güzellikler bulabilmek...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Niagarası
Ordu’da görev yaptığı 3 yıl boyunca turizm konusundaki çalışmalarıyla tanınan ve ilin gizli doğal güzelliklerini ulusal ve uluslararası medyada tanıtıma büyük önem veren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni doğal güzellikler bulabilmek amacıyla dağ bayır geziyor.
Son olarak Ulubey ilçesinde ABD-Kanada sınırındaki Niagara Şelalesi benzeri bir şelale olduğunu duyan Vali İrfan Balkanlıoğlu, sarp yamaçlara tırmanarak korumalarıyla birlikte iki saatlik bir yolculuktan sonra şelaleye ulaştı. 120 metre yükseklikten akan şelale ile karşılayan Vali Balkanlıoğlu, şaşkınlığını gizleyemedi. Çağlayan Şelalesi için bundan sonra çalışma yapacaklarını belirten Vali Balkanlıoğlu, “Şelaleler son yıllarda çok ciddi rağbet görüyor. Özellikle kentin çeşitli bölgelerinde yer alan Çişeli, Ohtamış, Aybastı, Kadıncık, Karaoluk, Şenyurt, Kurşunçalı, Kösküden, Gerce ve Karahasan Şelaleleri en çok ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. Ordu’nun derelerinin ardından şelaleleri de ülkemizde adından söz ettirecek konumdadır. 120 metreden akan Ulubey ilçemizdeki Çağlayan Şelalesi de bunlardan biridir. Çağlayan şelalesini de bunların arasına katacağız. Ordu’nun bağrında Çağlayan Şelalesi gibi birçok gizli doğal güzellik barınıyor. Bu alanlar serinlemek, yüzmek ve piknik yapmak için en uygun yerler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.