Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordulu şehit geride 3 aylık yetim bıraktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki Karakuzu Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Erdi Demirer geride gözü yaşlı bir eş ve 3 aylık...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki Karakuzu Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Erdi Demirer geride gözü yaşlı bir eş ve 3 aylık bir yetim bıraktı.
Bir grup terörist tarafından Viranşehir-Mardin karayolunun 20’nci kilometresinde bulunan Karakuzu Jandarma Karakolunun yol kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Erdi Demirer, bölgeye sevk edilen ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Demirer tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
Henüz 1.5 yıl önce Uzman Çavuş olan Şehit Demirer, 2014 yılı Ocak ayında hayatını Burcu Yüce Demirer ile birleştirdi. Şehit Demirer, henüz 3 ay önce baba olmuştu. Geride gözü yaşlı bir eş ve 3 aylık bir yetim bırakan şehit Demirer’in uzman çavuş olmadan önce motor tesviye işinde çalıştığı öğrenildi. Şehit Demirer’in askere gitmeden önce sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımı dikkat çekti. Şehit Demirer’in "Kaderimdeki her şeye razıyım. Sonunda vatan borcu için ölüm bile olsa" paylaşımı duygulandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.