Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’dan Kıbrıs’a direkt uçuşlar başlıyor

Avrupa’nın ve Türkiye’nin tamamı deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’na yeni seferler konuldu.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Giresun Havalimanı’ndan Kıbrıs’a,...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’dan Kıbrıs’a direkt uçuşlar başlıyor
Avrupa’nın ve Türkiye’nin tamamı deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’na yeni seferler konuldu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Giresun Havalimanı’ndan Kıbrıs’a, haftanın üç günü gerçekleştirilecek karşılıklı direk uçuşların 3 Ağustos’ta başlayacağını bildirdi.
Antalya seferleri başladı
Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir’e karşılıklı seferler düzenlendiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Antalya seferlerinin 11 Temmuz’da başladığını, Kıbrıs seferinin ise 3 Ağustos’ta gerçekleştirileceğini söyledi. Antalya kalkış saatinin 07.30, Ordu-Giresun kalkış saatinin ise 9.30 olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, Anadolu Jet tarafından düzenlenecek seferlerin pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacağını belirtti.
Kıbrıs seferi 3 Ağustos’ta başlıyor
Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Pegasus’la, Kıbrıs’a direk uçuş seferlerinin 3 Ağustos’ta başlayacağının müjdesini veren Başkan Yılmaz, "Haftanın, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Ordu Giresun Havalimanı’ndan Kıbrıs ile karşılıklı uçuş seferleri gerçekleştirilecek. Uçuş saatleri ise Kıbrıs-Ordu Giresun kalkış 10.40, Ordu Giresun Kıbrıs kalkış 12.45 olarak belirlendi. Cuma ve Pazar günleri işe Ordu Giresun kalkış 10-05, Kıbrıs kalkış ise 12.05 olarak ayarlandı. Seferler 28 Ekim’e kadar devam edecek" dedi.
19 Temmuz’da ilk turist kafilesi geliyor
Ordu’nun her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Başkan Yılmaz, "Ordu-Giresun Havalimanı açıldığı günden bu yana Ordu büyük bir ivme yakaladı. 19 Temmuz’da, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’dan kalkan ilk Arap turist uçağı Ordu-Giresun Havalimanı’na inecek. Bakanlar Kurulu kararıyla Ordu-Giresun Havalimanı hudut kapısı olması tescillendi. Artık, uluslararası uçuşlar için de bir engel kalmadı. Riyad’dan gelen turist uçağı, hac kafilesi dışında, Ordu Giresun Havalimanı’na yurt dışından gelen ilk yolcu uçağı olacak" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.