Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’daki Alucralılardan örnek uygulama

Ordu’da Yaşayan Alucralı Vatandaşları Bir Çati Altında Toplayan Alucralılar Derneği, Üyelerinin Yararlanması Amacıyla Ucuz Ve İndirimli Alışveriş Kartı Uygulamasını Faaliyete Geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’daki Alucralılardan örnek uygulama
Ordu’da yaşayan Alucralı vatandaşları bir çatı altında toplayan Alucralılar Derneği, üyelerinin yararlanması amacıyla ucuz ve indirimli alışveriş kartı uygulamasını faaliyete geçirdi.
Ordu Alucralılar Derneği Başkanı Abdullah Ergin, 11 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve azımsanmayacak bir üye sayısına sahip olduklarını belirtti. Bu amaçla üyelerine hizmet vermek, onların ucuz ve kaliteli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla ‘Alucrakart’ uygulamasını başlattıklarını ifade eden Ergin, “Şu ana kadar özel hastane, marketler, bilumum hırdavat, giyim mağazaları ve diğer değişik sektörlerde yaklaşık 30 firma ile anlaşma yaptık. Üyelerimiz bu firmalardan indirimli alışveriş yapma imkanı buluyor. Firma sayımızda her geçen gün artıyor” dedi.
Ergin, hain FETÖ örgütünün 15 Temmuz günü gerçekleştirmeye çalıştığı darbe kalkışmasına karşı Türk milletinin verdiği onur ve bağımsızlık mücadelesini simgeleyen fotoğrafı Alucrakart’ın ön yüzünde kullandıklarını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.