Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da selde kaybolan 2 kişi 5 gündür bulunamadı

Ordu’nun Perşembe ilçesinde sağanak yağış sonrası oluşan sel sularına kapılarak kaybolan 2 kişinin aranması çalışmalarına devam ediliyor.4 Temmuz gecesi Yumrutaş Mahallesi’nde meydana gelen sel sonucu akıntıya kapılarak kaybolan ve...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Perşembe ilçesinde sağanak yağış sonrası oluşan sel sularına kapılarak kaybolan 2 kişinin aranması çalışmalarına devam ediliyor.
4 Temmuz gecesi Yumrutaş Mahallesi’nde meydana gelen sel sonucu akıntıya kapılarak kaybolan ve kendilerinden halen haber alınamayan Alim Canbulut ve Remzi Taktak’ı bulabilmek için ekip sayısı arttırıldı. Ordu’daki AFAD, Büyükşehir ve STK’ların oluşturduğu arama ekiplerinin yanı sıra Ankara, Erzurum ve Samsun’dan gelen ekiplerde arama kurtarma çalışmalarını dere yataklarında sürdürüyor.
Ordu AFAD Müdürü Osman Işık yaptığı açıklamada, 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı ve 2 kişinin kaybolduğu sel felaketi sonrası gece-gündüz çalıştıklarını söyledi. Halen kayıp olan kişilerin aranmasına devam edildiğini kaydeden Işık, ”İl Müdürlüğümüzden 7, Ankara’dan 10, Erzurum’dan 6, Samsun’dan 7 kişilik AFAD ekipleri de Ordu’ya gelerek arama kurtarma çalışmalarına katıldılar. Arama çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar bu kişileri bulamadık ama bugün itibariyle Emniyet Genel Müdürlüğü’nden kaza kurtarma ekibi istedik. Yarından itibaren o ekipler de arama yapacaklar. Kayıp vatandaşların dereden denize ulaşma ihtimali üzerine sahil güvenlik ekipleri de derenin denizle birleştiği noktalarda arama çalışmalarına devam ediyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.