Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da Öğretmen Darp Edildi

Ordu’da İlkokul Birinci Sınıf Öğrencisi Çocuğunun Veli Toplantısı İçin Gelen Haluk Ö., Tartıştığı Öğretmeni Tabanca Kabzası İle Yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da Öğretmen Darp Edildi
Ordu’da ilkokul birinci sınıf öğrencisi çocuğunun veli toplantısı için gelen Haluk Ö., tartıştığı öğretmeni tabanca kabzası ile yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Altınordu ilçesi Durugöl İlkokulu’nda meydana gelen olayda, veli toplantısına katılan Haluk Ö., burada çocuğunun öğretmeni Cemil M. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Haluk Ö., üzerindeki tabancanın kabzası ile öğretmen Cemil M.’nin kafasına vurdu. Yaralanan öğretmen Cemil M., Ordu Devlet Hastanesi’nde başına 8 dikiş atılarak ayakta tedavi edildi. Cemil M.’nin, tedavinin ardından karakola giderek şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan Haluk Ö., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
SENDİKALARDAN TEPKİ
Olaya sendikalardan da sert tepki geldi. Türk Eğitim-Sen, Anadolu Eğitim-Sen, Eğitim-İş ve Aktif Eğitim-Sen, Durugöl İlkokulu bahçesinde toplanarak olayı kınayan ortak bir açıklama yaptılar. Sendikalar adına ortak açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Ordu Şube Başkanı Ömer Okumuş, öğretmeni yaralayan şüphelinin serbest bırakılmasına tepki göstererek, "Cemil öğretmenimiz bir öğrenci velisi tarafından tabanca kabzası ile darp edilmiş ve alnına silah dayanarak ölümle tehdit edilmiştir. Bu saldırıyı yapanları kınıyor, öğretmene el kaldıran zihniyeti lanetliyoruz. Öğretmene saldıranlar bilmedir ki onlar sadece öğretmeni yaralamakla kalmıyor; aynı zamanda geleceklerini de yok ediyorlar. Bir eğitimciye saldırmak demek aynı zamanda bilime ve ülkenin geleceğine saldırmak demektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.