Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da kar keyfi

Ordu’nun yüksek ilçelerinde kar yağışı etkili olurken 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’ye çıkan vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.Ordu’’da dün akşam başlayan kar yağışı sonucu 500 metre yüksekliğindeki Boztepe beyazlara...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun yüksek ilçelerinde kar yağışı etkili olurken 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’ye çıkan vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.
Ordu’’da dün akşam başlayan kar yağışı sonucu 500 metre yüksekliğindeki Boztepe beyazlara büründü. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Boztepe’de vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kar yağışına her zaman olduğu gibi yine çocuklar sevindi. Boztepe’de kar topu savaşı yapan çocuk ve gençler karın tadını doyasıya çıkardı.

Kar kalınlığı 25 cm
Bu arada kar yağışının etkili olduğu Altınordu, Perşembe, Ulubey ve Ünye’nin yüksek kesimleri ile Kabadüz ilçesinde kar kalınlığı 25 cm iken, diğer bölgelerde ise kar kalınlığı ortalama 20 cm’yi buldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler toplam 300 personel, 230 araç ve iş makinesiyle karla mücadelesini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla kapanan 80 mahallenin yolunu dün akşam başlattığı çalışmalarla açtı. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde 13 cenazeye müdahale eden Büyükşehir ekipleri, gelen ihbarlar doğrultusunda gerekli çalışmaları sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.