Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu Tabipler Odası Başkanı: “3 Doktor Meslekten Men Edilmelidir”

Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Sosyal Paylaşım Sitesinden Yaptığı Açıklamada, Diyarbakır'da Yaralanan Güvenlik Güçlerini Ameliyat Etmekten Kaçınan Doktorların Meslekten Men Edilmesi Gerektiğini Belirtti

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu Tabipler Odası Başkanı: “3 Doktor Meslekten Men Edilmelidir”
Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Diyarbakır’da teröristlerle girdikleri çatışmalarda yaralanan 2 güvenlik görevlisinin ameliyatını yapmayı reddettikleri için haklarında soruşturma açılan 3 doktorun meslekten men edilmesini istedi.
Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, 28 Aralık 2015’te çatışmada yaralanan 2 güvenlik görevlisinin Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılması sonrasında acil olarak ameliyata alınması için Diyarbakır Valiliği’nden doktor talebinde bulunulduğunu ancak Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 4 kalp damar cerrahi uzmanı doktorun görevlendirilmesine rağmen 3 doktorun bunu reddettiğini ve rapor alarak ameliyattan kaçtıklarını belirtti.
Doç. Dr. Enginyurt, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Bu 3 doktor hakkında Diyarbakır Tabip Odası görevini yapmalı ve bu 3 doktoru meslekten men etmelidir. Hem maaşını alacaksın hem de bu vatan uğruna yaralanan askere, polise bakmayacaksın. Bunların bu topraklarda bırakın doktorluk yapmayı, yaşamaya bile hakkı yok” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.