Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömerli Esnafı Yaralarını Sarıyor

Mardin’in Ömerli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda işyerleri zarar gören esnaf yaralarını sarmaya başladı.Mardin’in Ömerli ilçesinde dün akşam iftardan hemen sonra saat 20.25 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Ömerli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda işyerleri zarar gören esnaf yaralarını sarmaya başladı.
Mardin’in Ömerli ilçesinde dün akşam iftardan hemen sonra saat 20.25 sıralarında ilçe merkezi çıkışında bulunan jandarma karakoluna bombalı araçla düzenlenen saldırıda bir çok iş yeri ve ev zarar görmüştü. Yaşanan şiddetli patlama sonucu çevredeki birçok ev, işyeri ve araçta maddi hasar oluştu. Şiddetli patlama sonucu cam ve çerçeveleri kırılan esnaf, onarım ve temizlik yapıp günlük hayatına dönmeye çalışıyor. Patlamanın etkisiyle iş yerinde maddi hasar meydana geldiği belirten Abdülhalim Şavli, yaşadıklarını anlattı. Şavli, "Yeni iftarımızı açmıştık, biranda büyük bir patlama oldu. Kendimi dışarıya attığımda jandarma karakolunun önünde büyük bir duman ve ateş yükseliyordu. Gittiğimde 2 kamyon şoförü yerde yatıyordu. Birisi ölmüştü. Mübarek Ramazan ayında huzurumuzu kaçırdılar. Ömerli huzurlu bir ilçemiz olduğundan dolayı bu olayı gerçekleştirdiler. Halimizi görüyorsunuz. İş yerimizde maddi hasar meydana geldi. Biz bu olaylardan yana değiliz. İlçemizin ve insanlarımızın ahlakına son derece ters düşen bir olaydır. Kınıyoruz ve elimizden geldiği kadar ilçemizde böyle olayların yaşanmasına izin vermeyeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.