Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oluşturdukları Dev Kalple Asker Ve Polislere Destek Oldular

Eskişehir Tepebaşı Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okul bahçesinde dev kalp şekli oluşturup kilometrelerce ötede Doğu ve Güneydoğu’da mücadele veren asker ve polislere destek oldular.Doğu ve Güneydoğu’da savaşan asker...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Tepebaşı Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okul bahçesinde dev kalp şekli oluşturup kilometrelerce ötede Doğu ve Güneydoğu’da mücadele veren asker ve polislere destek oldular.
Doğu ve Güneydoğu’da savaşan asker ve polislere destek olmak için okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, dev kalp oluşturdular. “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Dualarımız sizinle” ve “Vatan sana canım feda” şeklinde sloganlar atan öğrenciler, dev kalbin ortasında Türk bayrağı da açtı.
Açıklamalarda bulunan okul müdürü Fatih Güngör, Türkiye’deki vatan sevgisinin başka hiçbir ülkede bulunamayacağına dikkat çekti. Öğrencilerin yaptığı davranış hakkında konuşan Güngör, “Bu millet çok acılar çekti. Balkanlar’dan ızdırapla ayrıldı, acılar çekti. Bugün dünyanın farklı yerlerinde hala Müslümanlar kan ağlamakta. Bu genç ve yeni nesil, vatan sevgisinin Peygamber Efendimiz’in de sözüyle imandan kaynaklandığını göstermek, yüreklerinde Mehmetçiğe, polisimize ve vatan sevgisinin bulunduğunu, şehit veya gazi olanların yerine bir başka gencin gönlünün vatan sevgisiyle dolduğunu, o kalbin içinde Türk bayrağının aşkının doğduğunu göstermek adına böyle bir portre çizdik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.