Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölümden dönen minik Yılmaz erkekliğe ilk adımı attı

Adana’daki bir otel odasının camından düşmek üzereyken kurtarılan Yılmaz Aydın, Van’da düzenlenen törenle erkekliğe ilk adımını attı.Adana’nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde annesiyle kaldığı 9 katlı otelin 5’inci katındaki...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ölümden dönen minik Yılmaz erkekliğe ilk adımı attı

Adana’daki bir otel odasının camından düşmek üzereyken kurtarılan Yılmaz Aydın, Van’da düzenlenen törenle erkekliğe ilk adımını attı.

Adana’nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde annesiyle kaldığı 9 katlı otelin 5’inci katındaki odanın penceresinden sarkan ve daha sonra otel görevlileri tarafından kurtarılan 5 yaşındaki Yılmaz Aydın için Van’daki Elite World Van Hotel’de sünnet töreni düzenlendi. Sevinci yüzüne yansıyan Yılmaz, çok mutlu olduğunu söyledi.

Oğlu Yılmaz’ın erkekliğe ilk adımını attığını ve bundan duyduğu mutluluğu dile getiren anne Arzu Aydın ise o akşamı unutamadığını ifade etti. Aydın, “Ben alışverişe çıkmıştım. Otel sahiplerinden de oğluma göz kulak olmalarını istemiştim. Rabbim öldürmezse öldürmez. Rabbim vermişti, tekrar bize bağışladı. O an içimden bir ses düşmeyeceğini söylemişti. İnsan Allah’ıyla birlikte olunca, Rabbim de evladını koruyor. Bugünleri gösterdiği için Rabbime şükürler olsun. Çok mutluyum” dedi.

Tören, pastanın kesilmesi ve halaylar çekilmesi ile sona erdi.

10 Mayıs günü Adana’da annesiyle kaldığı 9 katlı otelin 5’inci katındaki odanın penceresinden sarkan ve çevredekilere büyük korku yaşatan 5 yaşındaki Yılmaz Aydın, dakikalarca tek eliyle tutunduktan sonra otel görevlileri tarafından kurtarılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.