Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölüm virajları yeniden düzenleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Selendi’nin Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlanan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarında yol genişletmesi ve düzeltme çalışması yapıyor.Vatandaşların...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ölüm virajları yeniden düzenleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Selendi’nin Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlanan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarında yol genişletmesi ve düzeltme çalışması yapıyor.

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına il genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinin Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlayan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarında yol genişletme ve düzeltme çalışması gerçekleştiriyor. Önemli bir çalışma yapıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, “Selendi ilçesinde Aşağıgüllüce mahallesinden başlayarak Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlayan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarından yol genişletmesi ve düzeltme çalışması yapılıyor. Vatandaşımızın can ve mal güvenliği için bu yoldaki çalışma büyük önem arz ediyor” dedi.

Yapılan yol çalışmalarından büyük memnuniyet duyan ana güzergah üzerindeki 4 mahallenin muhtarı da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.