Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oltu’da “Yeni Tasarımlarla Oltu Taşı” projesi

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce hazırlanan “Yeni Tasarımlarla Oltu Taşı” SODES projesi kabul edildi.Proje hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver, "İlçe Milli Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oltu’da “Yeni Tasarımlarla Oltu Taşı” projesi

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce hazırlanan “Yeni Tasarımlarla Oltu Taşı” SODES projesi kabul edildi.

Proje hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüz tarafından Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Projesi ( SODES) kapsamında hazırlanan ve Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi’ne sunulan "Yeni Tasarımlarla Oltu Taşı" adlı projemiz kabul edilmiştir. Projenin amacı Oltu Taşı sektörünün ihtiyaç duyduğu ürün çeşitliliğinin sağlanması, kalifiye eleman yetiştirilmesi, rekabet etme gücünün geliştirilmesi ve sürdürülebilir istihdam imkanlarının oluşturulmasına katkı sağlamak olan projemiz sözleşmesi imzalanarak faaliyetlerin yürütülmesine başlandı. Süresi 10 ay ve hedef kitlesi vasıfsız yetişkinler olan projede " Oltu Taşı İşlemeciliği ve Bilgisayar Destekli Desen Çizimi" kursları düzenlenecektir” dedi.

Tanrıver, projenin hazırlama ve sunumunda olduğu gibi diğer kurumsal faaliyetlerin yürütülmesinde de kendilerine her zaman destek olan İlçe Kaymakamı Şenol Turan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ve Proje ortağımız Oltu Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Pala’ya teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.