Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürülen Emekli Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığ’da dün evinde bıçaklanarak öldürülen 76 yaşındaki emekli öğretmen Afet Çağlıyan, son yolculuğuna uğurlandı.Olay, dün ortaya çıkmıştı. Merkez Nailbey Mahallesi Yenice Sokak Erzen Apartmanı No:11’de yalnız yaşayan 76 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da dün evinde bıçaklanarak öldürülen 76 yaşındaki emekli öğretmen Afet Çağlıyan, son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, dün ortaya çıkmıştı. Merkez Nailbey Mahallesi Yenice Sokak Erzen Apartmanı No:11’de yalnız yaşayan 76 yaşındaki emekli öğretmen Afet Çağlıyan’dan haber alamayan kardeşi Sedat Çağlıyan, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdığında ablasının cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri tarafından evde yapılan incelemenin ardından emekli öğretmenin cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Yapılan otopside emekli öğretmenin 4 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlendi.
Emekli öğretmen Afet Çağlıyan için bugün İzzet Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Çağlıyan’ın kardeşi Sedat Çağlıyan, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazından sonra Çağlıyan, dualarla Ulukent Mezarlığı’ndaki aile mezarlığına defnedildi.
Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde özel ekip kurularak, katil veya katillerin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.