Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okçulardan, Nostaljik Tramvayda İlgi Toplayan Gösteri

4’üncü Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Müsabakasına katılacak okçular, İstiklal Caddesi’nde gösteri yaptı. Nostaljik tramvayda yapılan gösteri büyük beğeni topladı.Okçular Vakfı tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Fetih...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4’üncü Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Müsabakasına katılacak okçular, İstiklal Caddesi’nde gösteri yaptı. Nostaljik tramvayda yapılan gösteri büyük beğeni topladı.
Okçular Vakfı tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Fetih Kupası Okçuluk Müsabakası’na katılacak okçular, İstiklal Caddesi’nde bir araya geldi. Yarın Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da yapılacak ok atışıyla başlayacak müsabakaya katılacak okçular, Saraybosna’ya gitmeden önce Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bir araya geldi. Nostaljik tramvaya binen okçuların cadde boyunca sunduğu şovu vatandaşlar yoğun ilgiyle izledi. Müsabakaların finali ise 29 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak.
Etkinlik ve gösteriler hakkında bilgi veren Sadullah Terzioğlu, "Fetih Kupası’nın 4. düzenleniyor. 30 ülkeden sporcular gelecek İstanbul’a. Sporcularımızı Okçular Vakfı’nda ağırlayacağız. Dünyada 4’üncüsü düzenleniyor ve ilk karma sivil okçuluk müsabakası. Bunun altını çizelim daha önce böyle bir yarışma olmadı. Hem geleneksel hem de modern yayların kullanıldığı bir yarışma. Final ise 29 Mayıs’ta Okçular Vakfı’nda yapılacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.