Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OKA’dan "Türkiye’de UNESCO Dünya Miras Alanları ve Alan Yönetimi" semineri

ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI (OKA) TARAFINDAN 6 EKİM SALI GÜNÜ KÜLTÜR VE DOĞA EKSENİNDE ŞEHİRLERİ MARKALAŞMASI SONUÇ ODAKLI PROGRAMI KAPSAMINDA “TÜRKİYE’DE UNESCO DÜNYA MİRAS ALANLARI VE ALAN YÖNETİMİ” ÇEVRİMİÇİ SEMİNERİ DÜZENLENECEK.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2020 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2020 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OKA’dan "Türkiye’de UNESCO Dünya Miras Alanları ve Alan Yönetimi" semineri

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından 6 Ekim Salı günü Kültür ve Doğa Ekseninde Şehirleri Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında “Türkiye’de UNESCO Dünya Miras Alanları ve Alan Yönetimi” çevrimiçi semineri düzenlenecek.

Ülkenin kültürel zenginliklerinin dünya çapında tanınması ve sürdürülebilir kalkınma sürecinde değerlendirilmesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi’ne aday olmaları ve alan yönetim sistemlerinin kurulması, kalkınma ajanslarının gündemleri içindeki yerini gittikçe artırıyor. OKA tarafından da bu amaca yönelik bir seminer gerçekleştirilecek. Seminerde UNESCO Dünya Mirası Listesi ve alan yönetimine dair temel kavramlar, ilkeler ve yol gösterici örnekler sunulacak.

OKA tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “UNESCO Dünya Mirası Alanlarının turizm potansiyellerinin koruma-kullanma dengesi içinde değerlendirilmesi ve sosyoekonomik katma değer yaratılması ile ilgili yerel, bölgesel ve ulusal ölçekte çalışmalar yürüten bütün paydaşlarımızın temsilcilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız. Webinar konusunda bilgi almak için elif.muratoglu@oka.org.tr e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Seminer programına www.oka.org.tr kurumsal internet sitesinde Duyurular alanından ulaşılabilmekte ve https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUtdeCrqj4iE9zPrHcqlapUF_PGGPJqQwX0 bağlantısı üzerinden kayıt yapılabilmektedir. Son kayıt tarihi 5 Ekim’dir ve katılımcı sayısı 100 kişi ile sınırlıdır” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.