Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğullarının Şehit Olduğu Haberi Ailesine İletildi

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde zırhlı aracın kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu şehit olan Astsubay Ekrem Çelik’in acı haberi ailesine iletildi.Şehit haberi 22 yaşındaki Ekrem Çelik’in baba ocağı Isparta’ya...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde zırhlı aracın kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu şehit olan Astsubay Ekrem Çelik’in acı haberi ailesine iletildi.
Şehit haberi 22 yaşındaki Ekrem Çelik’in baba ocağı Isparta’ya ulaştı. Acı haberi merkez Kayı köyünde yaşayan Çelik ailesine, bizzat Isparta Garnizon Komutanı Tuğgenaral Mustafa Kurutmaz verdi. Anne Hatice Çelik kadın subaylar tarafından teselli edilmeye çalışılırken, baba Hasan Çelik de taziyeleri kabul etti. Evin çevresinde ise sağlık ekipleri hazır bekletildi. Ardından şehidin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu.
Şehidin baba evinin önünde belediye ekipleri taziye çadırı kurdu. Eve ise Türk bayrakları asıldı. Vali Vahdettin Özkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem de şehidin baba evine gelerek taziyelerini iletti. 4 yıl önce astsubay olarak göreve başlayan Ekrem Çelik’in bekar olduğu, biri kız biri erkek olmak üzere iki kardeşinin bulunduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.