Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen, Öğrenci Ve Velilerden Duygulandıran İstiklal Marşı Klibi

Gaziantep’te bir okuldaki öğretmen, öğrenci ve velileri, İstiklal Marşı’nın tamamının okunduğu klip hazırladı. Türk, Kürt ve Arap öğretmen, öğrenci ile velilerin yer aldığı klipte, birlik ve beraberlik mesajı verildi.Fehmi Kasapoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bir okuldaki öğretmen, öğrenci ve velileri, İstiklal Marşı’nın tamamının okunduğu klip hazırladı. Türk, Kürt ve Arap öğretmen, öğrenci ile velilerin yer aldığı klipte, birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Fehmi Kasapoğlu İlkokulunun Türk, Kürt ve Arap kökenli öğretmen, öğrenci ile velileri tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıl dönümü nedeniyle klip hazırlandı. Fonunda Dombra müziğinin de kullandığı klipte, öğretmen, öğrenci ve veliler, okul ve bahçesinde belirlenen yerlerde, tek yada gruplar halinde İstiklal Marşı’nın bir mısrasını okudu. Kimi zaman sınıflarda, kimi zaman Atatürk köşesi önünde, kimi zaman ise okul koridor, merdiven, kantin, öğretmen odasında bir mısrayı okuyan öğretmen, öğrenci ve velilerin ortak mesajı ise Türk bayrağı oldu. Toplam klibin sonunda ise okulun tüm öğretmenleri hep birlikte İstiklal Marşı’nın son mısrasını okudu.
İzleyenleri duygulandıran klipte yer alan Okul Müdürü Erkan Ersoy, "İstiklal Marşı’nın kabulüne binaen ülkemizin de içinde bulunduğu duruma hitaben Fehmi Kasapoğlu, ilkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri tek yürek olduk. Tüm ülkeye birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vererek, farkındalık oluşturmak istedik. İnşallah bu mesajımız en doğru şekilde alınır" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.