Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden Tebessüm Ettiren Pankart

Tekirdağ’da sahil kenarında gitar çalarak para kazanmaya çalışan öğrencilerin açtıkları pankart, gören vatandaşlara tebessüm ettirdi.Üniversite öğrencisi olduklarını söyleyen Tolunay Örsevur ve Utku Can isimli gençlerin para kazanmak...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerden Tebessüm Ettiren Pankart
Tekirdağ’da sahil kenarında gitar çalarak para kazanmaya çalışan öğrencilerin açtıkları pankart, gören vatandaşlara tebessüm ettirdi.
Üniversite öğrencisi olduklarını söyleyen Tolunay Örsevur ve Utku Can isimli gençlerin para kazanmak için yaptıkları sokak müzisyenliğinde uyguladıkları ilginç yöntem vatandaşlarda hem şaşkınlık uyandırıyor, hem de tebessüm ettiriyor. Gençlerin açtıkları pankartta, “Bir Suriyeli olamadık, ama biz de öğrenciyiz” yazısı görenlerin ilgisini çekiyor.
İlginç pankartı arkadaş önerisiyle açtıklarını belirten Tolunay Örsevur isimli genç, “İlk başlarda deneme amaçlı sokak müzisyenliği yapıyordum, para amaçlı değil. Pankartı arkadaş önerisiyle hazırladık. Pankart çoğu kişiyi güldürüyor. Yaklaşık 2 aydır arkadaşımla birlikte sahil ve diğer kalabalık alanlarda müzik yapıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.