Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler yerli malı kullanımına dikkat çekti

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısı ile Balaban İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri farklı bir etkinliğe imza attı.Yerli malının önemine dikkat çekmek isteyen öğretmen ve öğrenciler, hazırladıkları...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler yerli malı kullanımına dikkat çekti

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısı ile Balaban İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri farklı bir etkinliğe imza attı.

Yerli malının önemine dikkat çekmek isteyen öğretmen ve öğrenciler, hazırladıkları kayısı paketlerini D-300 karayolunda geçen araçları durdurarak vatandaşlara ikram ettiler.

Etkinlikle ilgili konuşan Okul Müdürü Mustafa Altındemir, “Bulunduğumuz hafta Yerli Malı Haftası. Öğrencilerimizle birlikte yerli malını kullanmanın önemine, evlerimizde annelerimizin yaptığı gıdaların önemine dikkat çekmek için ve yöremizde yetişen kayısının önemini belirtmek için bir etkinlik hazırladık. Kayısı ve ürünlerini paketledik ve içlerine de faydalarını anlatan not yazdık. İlçemizde geçmekte olan D-300 karayolunda seyahat eden araç sürücülerine ve yolcularına ikramlarda bulunduk ve bu şekilde yerli malı kullanmanın önemine dikkat çekmek istedik. Bu etkinlikte emeği geçen okulumuz Müdür Yardımcıları Hasan Polat, Yusuf Ekici ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaptıkları etkinlikten dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise, yerli malı kullanmanın önemine değindi.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Jandarma Bölük Komutan Vekili Özkan Topal ve Okul Müdürü Mustafa Altındemir katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.