Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler hasta çocuklara moral verdi

Adıyaman’ın Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencileri çocuk servisinde yatan hastaları ziyaret etti.Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) rehberlik servisi tarafından organize edilen ziyarete okul öğretmen ve öğrencileri...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler hasta çocuklara moral verdi

Adıyaman’ın Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencileri çocuk servisinde yatan hastaları ziyaret etti.

Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) rehberlik servisi tarafından organize edilen ziyarete okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Değerler Eğitimi kapsamında Kahta Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocuklar ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Ayrıca ziyarette öğrenciler, çocuk servisinde yatan çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi. Yapılan ziyaret hakkında konuşan Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Abidin Kutlu, “Amacımız değerler eğitiminin sadece söylemde kalmayıp eylemde de olmasıdır. Biz de öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Kahta Devlet Hastanesi Çocuk Servisi bölümünde tedavi görmekte olan çocuklarımızı ziyaret ederek değerler eğitimini eylemde de yerine getirmiş olduk. Okulumuzda Değerler Eğitimi projesi kapsamında Ocak ayında sevgi kavramını işliyoruz. Sevgiye her zaman muhtaç olan çocuklarımızı hastane ortamında ziyaret ederek onların sevgiye en çok ihtiyaç duydukları zamanda yanlarında olmak istedik. Bizlerle yakından ilgilenen Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ve hastane personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretleri sevgiyle karşılayan hasta yakınları, öğrencilere teşekkür ederek uygulamanın sürekli olması gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.