Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler Bahar Şenliğinde Stres Attı, Kupa Sevinci Yaşadı

Esenyurt Ünversitesinde eğitim gören yüzlerce öğrenci, Bahar Şenliklerinde stres attı. Etkinlik kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında başarılı öğrenciler kupa sevinci yaşadı.Esenyurt Üniversitesi, düzenlediği Bahar Şenliği ile...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Ünversitesinde eğitim gören yüzlerce öğrenci, Bahar Şenliklerinde stres attı. Etkinlik kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında başarılı öğrenciler kupa sevinci yaşadı.
Esenyurt Üniversitesi, düzenlediği Bahar Şenliği ile öğrencilerini birbirinden eğlenceli etkinlikle buluşturdu. Esenyurt Belediyesi sponsorluğunda yapılan şenlikte eğlenen üniversiteliler, düzenlenen yarışmalar ve spor müsabakalarıyla unutamayacakları bir festival geçirdi. Recep Tayyip Erdoğan Parkında gerçekleşen Bahar Şenliğine İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat ve öğrenciler katıldı. Etkinliklerde ilçe protokolü gençlerle birlikte ok atıp masa tenisi oynadı.
ATA SPORU YÜZLERCE ÖĞRENCİYE AŞILANIYOR
Ata sporu olan okçuluk Esenyurt Belediyesi tarafından verilen eğitimle gençliğe aşılanıyor. İlçede verilen eğitim sayesinde profesyonel sporcular yetiştiğini belirten Başkan Necmi Kadıoğlu, "Spor Müdürlüğümüz bu yönde çalışmalar geliştiriyor. Şuan spor eğitimi alan çok sayıda öğrenci var. Benim oğlum da bu sporu yapıyor. Okmeydanı’nda açılan Okçuluk Tekkesinin ardından bu spor yaygınlaştı. Biz de ok attık bugün atışlarımız çok iyi değildi ama ilk atış olmasına rağmen iyiydi. Bu sporun özelliği dengeyi çok iyi sağlıyor” dedi.
Bahar şenliği ile öğrencilerine güzel bir anı bırakmak istediklerini belirten Esenyurt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Cuma Bayat ise, "Öğrencilerimiz bir yıl boyunca çok yoruldu. Onları çok yorduk, doldurduk. Deşarj olmaları gerekiyordu. Biz de onlar için Esenyurt’un en güzel bahçesinde özel bir program hazırladık. Spor olimpiyatı hazırladık. Turnuvada başarılı olan öğrencilerimize bugün ödül vereceğiz. Her türlü sportif faaliyetler üniversitemizde var. Futbol, voleybol, su topu, yüzme, masa tenisi ve daha birçok spor. Bu spor dalında başarılı olan isimlere ödüllerimizi vereceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.